ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ

Πώς να έρθω με αυτοκίνητο

Για τη μετακίνηση σας από τη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαδρομές (περίπου ίδια χιλιομετρική απόσταση) : Τη διαδρομή από την ανατολική πλευρά της Σιθωνίας (περνώντας από Αρμενιστή) και τη δυτική διαδρομή (περνώντας από τον Νέο Μαρμαρά).

Στα δυτικά, έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τον κοσμοπολίτικο Νέο Μαρμαρά, το φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό και την αρχαία Τορώνη. Στα ανατολικά μπορείτε να επισκεφτείτε τη Βουρβουρού, να γνωρίσετε την άσπιλη ομορφιά στις Καβουρότρυπες και να θαυμάσετε τον επιβλητικό Άθωνα.

Πώς να έρθω με ταξί ή λεωφορείο

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να καλέσουμε για εσάς ταξί που θα σας παραλάβει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ειδάλλως μπορείτε να μισθώσετε ταξί απευθείας από το χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου. Καλώντας ταξί από τα δωμάτια μας, σας εξασφαλίζουμε την πιο συμφέρουσα τιμή. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από τη Θεσσαλονίκη. (Υπάρχουν 3 διαδρομές καθημερινά για να φτάσετε με ασφάλεια και άνεση σε περίπου 3 ½ ώρες στον προορισμό σας).

Διαδρομή μέσο Αρμενιστή

Διαδρομή μέσο Νέου Μαρμαρά

Sky Hotel - Σάρτη Χαλκιδική


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

Πληροφορίες

SkyHotelSarti
Σάρτη , Χαλκιδική
+30 23750 94283
+30 6981 145 076
info@skyhotel.gr